Rijswijk - Hof van Egmond

Over ons

Woonfervent is in 2022 opgericht en is dienstverlenend op het gebied van sociale volkshuisvesting. Woonfervent heeft ruime ervaring op het gebied van Wonen en in het Sociaal Domein binnen de Woningcorporatie-sector. Woonfervent beschikt hierbij over een breed en divers team. Bij complexe vraagstukken voortkomend uit de afdeling Wonen binnen de Woningcorporatie-sector is Woonfervent met betrekking tot het oplijnen van verschillende processen, het op interim basis invulling geven aan verschillende functies dan wel ondersteuning bieden aan Strategie en Beleid de aangewezen partij om hier invulling aan te geven. Denk hierbij aan de piekbelasting opvangen bij afdeling Verhuur of Sociaal Beheer. Ook kan Woonfervent een compleet nieuwbouwtraject begeleiden tot sleuteloverdracht en nazorg bieden. 

Daarnaast is Woonfervent een organisatie die snel kan schakelen, mee kan denken, oplossingsgericht is en als doel heeft werk uit handen te nemen. Door onze efficiënte werkwijze hebben wij de mogelijkheid binnen een kort termijn een crisisopvang locatie op te zetten en van A tot Z te begeleiden. Het team van Woonfervent heeft een sociaal hart, maar verliest het zakelijk belang nooit uit het oog. Wij werken met passie, daadkracht, enthousiasme, plezier en ijver waardoor ”fervent” in het DNA van het team is opgenomen. Veelal werken wij samen met woningcorporaties, gemeenten en leegstandbeheerders. 

Jesse-mini
Jesse
Jesse is een allround en betrokken ondernemer die is opgeleid in het Sociaal Domein binnen maatschappelijke organisaties. Samen met Soraya vormt Jesse de stabiele basis van Woonfervent. Daarnaast heeft Jesse het natuurlijke talent om deze ervaring te combineren met zijn commerciële en communicatieve vaardigheden die nodig zijn om voor opdrachtgevers een invulling te kunnen bieden waar in de breedste zin binnen “Wonen” behoefte aan bestaat. Jesse denkt en handelt in het belang van zijn opdrachtgevers en met zijn tomeloze energie worden deze eigenschappen als zeer prettig en constructief ervaren. Tevens heeft Jesse vanuit een gezond verantwoordelijkheidsgevoel de eigenschap dat hij voor de opdrachtgevers van Woonfervent bereid is altijd een stapje harder te lopen.
Nieuwsgierig naar Jesse? Neem contact met hem op via 06-53845137
Soraya-mini
Soraya
Soraya is een puur sang ondernemer die met haar ruime ervaring samen met Jesse een zeer stabiele basis geeft aan Woonfervent. Soraya weet door haar algehele kennis binnen het “Woon”-domein als geen ander de verbindingen te maken tussen samenwerkingspartners, opdrachtgevers, werknemers en andere betrokken stakeholders. Soraya zet de mensen in hun kracht en met haar prettige manier van aansturen en leidinggeven maakt het dat de teams waarvoor en waarmee zij werkt graag met haar willen samenwerken. Haar commerciële vaardigheden en het denken in mogelijkheden zorgen voor een succesvolle continuering van langdurige relaties op het zakelijke vlak. Haar empathie en betrokkenheid in het belang van de opdrachtgevers, met hun doelgroepen, dragen eraan bij dat opdrachtgevers Woonfervent graag betrekken bij hun volkshuisvestelijke opgaven.
Meer weten over Soraya? Neem contact met haar op via: 06-21143873
Royston_2__1_-removebg-preview
Royston
‘’Door tijd en oprechte aandacht creëer ik betrokkenheid en vertrouwen’’. Royston is een ervaren professional die verschillende functies binnen de corporatiesector uitgevoerd heeft. Door zijn rustige uitstraling stelt hij snel mensen op hun gemak. ‘’Het vertrouwen dat ik creëer maakt het verduidelijken van regels, processen en keuzes een stuk gemakkelijker’’. Iedere doelgroep verdient een andere benadering. Royston voelt dit van nature feilloos aan. Royston heeft ruime ervaring in de Woningcorporatie-sector op de afdeling Wonen. Passend toewijzen en het verhuur(mutatie)proces zijn hem niet onbekend. Ook heeft hij kennis van het proces rondom het huisvesten van statushouders en spoedzoekers. Binnen een team brengt Royston positiviteit en humor wat resulteert in een goede sfeer.
Benieuwd naar Royston? Neem contact met hem op via: 06-30820563
Yassine-removebg-preview
Yassine
‘’Het werken met bijzondere doelgroepen is – en blijft – een uitdaging die ik niet uit de weg ga’’. Yassine is een op-en-top professional binnen het Sociaal Domein. Yassine is gedreven om zichzelf altijd te willen verbeteren, nieuwe dingen te leren en kennis te delen met mensen om hem heen. Door zijn brede kennis van de processen binnen het Centraal Opvangorgaan Asielzoekers (COA) weet hij van de spreekwoordelijke hoed en de rand rondom de asielcrisis. Yassine is een integer en gedreven collega, met een sociaal hart en staat stevig in zijn schoenen om een team van collega’s en bewoners op een crisisopvang locatie te kunnen begeleiden en ondersteunen. Daarnaast heeft hij dankzij zijn ervaring in de geestelijke gezondheidszorg en de gehandicaptenzorg leren omgaan met allerhande sociaal uitdagende situaties.
Nieuwsgierig naar Yassine? Neem contact met hem op via: 06-17082481
Rezwan_-_f-removebg-preview
Rezwan
”Mijn affiniteit met vluchtelingen en ervaring binnen de Woningcorporatie-sector kan ik bij Woonfervent perfect combineren”. Rezwan is een netwerker, denkt in oplossingen en toont daadkracht. Met zijn sociale karakter en professionele insteek weet hij een goede balans te vinden in zijn werkzaamheden. Daarnaast is het werken binnen het Sociaal Domein met vluchtelingen wat Rezwan ook terugbrengt naar het verleden waarbij hij zelf als kind samen met zijn ouders gevlucht is. Dit maakt dat Rezwan zijn werk uitvoert met passie. Naast herkenning en begrip is Rezwan gedreven om mensen zo snel mogelijk het belang van integreren in te laten zien. Op het gebied van Wonen heeft Rezwan ervaring met passend toewijzen en het gehele verhuur(mutatie)proces. Een nieuwbouwproject of achterstanden inlopen op de afdeling verhuur van een Woningcorporatie ziet hij als een uitdaging!
Meer weten over Rezwan? Neem contact met hem op via: 06-26854298
Hiwan
Hiwan
Hiwan is benaderbaar, resultaat gericht en communicatief sterk. Door zijn gedrevenheid ziet hij kansen. Deze kansen zet hij graag om in concrete ‘stappen’ die het proces kunnen verbeteren. Door zijn aandacht voor de mens, biedt hij inzichten en creëert hij draagvlak. Hiwan heeft ervaring opgedaan binnen het Sociaal Domein maar ook in de commerciële sector. Hierdoor verliest hij nooit het belang van de opdrachtgever uit het oog. Hij is bekend met het begeleiden van diverse doelgroepen (Oekraïense)vluchtelingen, statushouders, spoedzoekers) maar ook de processen en werkzaamheden binnen de afdeling Wonen van de Woningcorporatie-sector zijn hem niet onbekend.
Nieuwsgierig naar Hiwan? Neem contact met hem op via: 06-19851380
Gijs
Gijs
Gijs is leergierig, hartelijk en sociaal. Dankzij deze capaciteiten en zijn gezonde dosis humor is hij benaderbaar en zorgt hij voor comfort en vertrouwen. Dit werkt ontwapenend bij onze bewoners. Gijs werkt als junior woon- en activiteitenbegeleider op verschillende locaties. Ter voorbereiding op zijn studie psychologie doet Gijs bewust ervaring op binnen het Sociaal Domein. Gijs is op jonge leeftijd al professioneel en een harde en leergierige werker.
Heb je vragen voor Gijs? Neem contact op via: info@woonfervent.nl
Ashani
Ashani
Als junior richt Ashani zich op zowel de woon- als activiteitenbegeleiding. Invulling geven aan deze rol, is voor haar een bewuste keuze geweest. Ze heeft een duidelijk doel voor ogen: een vervolgstudie Geneeskunde. Ashani zet zich in om een maatschappelijke bijdrage te leveren. Naast het dagelijks meedraaien op locaties, waarbij zij als eerste aanspreekpunt fungeert voor bewoners, is Ashani creatief aangelegd. Deze creativiteit benut ze optimaal in de organisatie van activiteiten. Daarnaast geeft ze bijles aan de kinderen van onze bewoners. Ashani is betrokken maar straalt ook rust uit, ze is oplossingsgericht en denkt graag met de bewoners mee.
Heb je vragen voor Ashani? Neem contact op via: info@woonfervent.nl
10 - Team

Eerlijk

Daadkracht

Resultaat

Benaderbaar

Onze missie

Woonfervent staat voor een oprecht advies richting haar opdrachtgevers, waarin Woonfervent er waarde aan hecht om waar te kunnen maken wat zij belooft. Woonfervent streeft altijd naar maximaal resultaat voor de opdrachtgever, waarbij het sociale belang nooit uit het oog verloren raakt. Op basis van kennis en kunde brengt Woonfervent advies uit. Woonfervent draagt zorg voor implementatie en uitvoering van dit advies waardoor opdrachtgevers ontzorgd worden.

Onze visie

Woonfervent streeft naar een wereld waarin Volkshuisvesting voor iedere doelgroep geen verrassingen meer biedt. De communicatie van Woonfervent is richting alle doelgroepen duidelijk en helder. Door een efficiënte en met een benaderbare werkwijze brengt Woonfervent advies uit aan verschillende doelgroepen en partijen. 

29 RW- Schommel
Woonadvies op maat
Woonadvies op maat
Woonadvies op maat
Woonadvies op maat
Woonadvies op maat
Woonadvies op maat
Woonadvies op maat
Woonadvies op maat
Woonadvies op maat
Woonadvies op maat
Woonadvies op maat
Woonadvies op maat
Woonadvies op maat
Woonadvies op maat
Woonadvies op maat
Woonadvies op maat

Projecten/Ervaringen